Försändelse

Fri frakt inom EU

Om du väljer standardfrakt i beställningsprocessen får du din beställning utan fraktkostnader efter att du har mottagit betalningen. Förutom gratis frakt erbjuder vi även frakt över hela världen. Du kommer att informeras om de kostnader som uppstår i samband med beställningsprocessen.

 

Självinsamlare

Förutom leverans finns det även möjlighet till självhämtning på följande adress: Wahdat Trading GmbH, Am Sandtorkai 25, 20457 Hamburg. Se till att mattan är markerad som tillgänglig på plats i artikelbeskrivningen.

 

Leverans till Schweiz och Norge

Frakt till Schweiz och Norge är netto. Skatter och tullar debiteras av fraktleverantören. Vid eventuell retur är returfrakten också kostnadsfri. Kontakta ditt lokala tullkontor innan du gör en beställning angående tullar och moms.

 

Transportskador

Om det finns synliga transportskador på varorna ska du anmäla detta direkt till rederiet när du tar emot varorna och dokumentera det med bilder. Om transportskadan visar sig först senare ska du också anmäla den till transportföretaget med tillhörande foton. Kontakta oss gärna även i dessa fall.

Senast betraktad
Rugway Store

Behöver du råd?

Besök oss i Hamburgs Speicherstadt!

eller ring:

+49 (0) 40 36 90 19 42
Trusted Shops
Säker shopping tack vare Trusted Shops-certifikatet
SSL
Dina uppgifter är säkra hos oss och överförs SSL-krypterade.
Carefair
Kontrollerat ursprung för våra produkter - vi är Care & Fair-medlemmar